Våra markarbeten

Bland våra markarbeten finner du bland annat tjänsterna nedan.

services_icon1

Dränering

Just dränering är en av de typer av markarbeten som vi specialiserar oss på. Oavsett vilken typ av dränering du är i behov av är det därför bara att ta kontakt med oss. Vi kommer då se till att du får en utmärkt service som du kommer att bli mycket nöjd med, och precis den hjälp som du är i behov av. Vi utför både mindre och större projekt åt privata kunder, företag, kommunala verksamheter samt bostadsrättsföreningar.

services_icon1

Husgrunder

Innan man börjar bygga ett hus är det viktigt att förse det med en stabil grund. Också det är något som vi kan hjälpa dig med, detta oavsett vilken typ av husgrund du vill ha. Vi ger dig helt enkelt en stark och stabil grund som ditt hus kan vila tryggt på.

services_icon1.png

Anläggning av avlopp

Självklart måste man förse ett nybyggt hus med ett avlopp. Även detta är något som vi kan göra åt dig, genom att anlägga avlopp. Vi drar rör och ledningar åt dig och ser till så att du får tillgång till rinnande vatten i ditt hus på ett tryggt och effektivt sätt.

services_icon1

Andra typer av arbeten

Vi finns också här för att hjälpa dig med andra typer av arbeten. Det kan till exempel handla om stenläggning och finplanering. Oavsett vilken typ av arbete vi utför åt dig kan du alltid räkna med resultat av högsta tänkbara standard. Ta kontakt med oss idag för att få en gratis offert!