Dränering som är noggrann i Stockholm

Därför är dränering nödvändigt

När det pratas om husbyggen och renoveringar diskuteras ofta saker som målning, nytt kök, badrumsrenoveringar och så vidare. Vad som ofta glöms bort är de grundläggande arbetena som gör att en fastighet kan stå sig länge, utan att drabbas av kostsamma problem. Att dränera är ett perfekt exempel på ett viktigt arbete som kanske inte är det roligaste att prata om i samband med olika byggnadsprojekt, men som utan tvekan är bland det viktigaste att göra på rätt sätt.

Du som till exempel bor i ett hus måste använda dig av dränering för att skydda dess grund mot fukt. Din husgrund är nämligen omgiven av vatten och därför sårbar för fukt vilket kan orsaka olika typer av skador och resultera i mögel. Mögel är giftigt och har hälsoskadliga effekter och fuktskador kan bryta ned huset.

Att inte dränera på rätt sätt kan helt enkelt leda till en rejäl smäll för både hälsan och ekonomin. Det är alltså viktigt att du anlitar en professionell firma som verkligen vet vad de gör när det är dags att dränera. Vi har både kunskapen och erfarenheten som krävs, tveka därför inte på att kontakta oss när du vill ha hjälp med någon typ av markarbete!

Så går det till

Att dränera går kort och gott ut på att leda bort oönskat vatten från ditt hus eller vilken byggnad det än gäller, och på så sätt förse det med ett skydd mot just fukt. Det finns flera olika sätt som man kan använda sig av när det kommer till att förse sin fastighet med dränering. Vilken metod som passar bäst kan variera från fall till fall och bland annat bero på vilken typ av byggnad det rör sig om.

En typ av dränering är en så kallad platonmatta. Detta är en typ av matta som man kan klä källarens yttervägg med för dig som har just en källare som husgrund. Denna matta består av en mängd knappar vilka skapar ett utrymme mellan källarväggarna och marken runtomkring. Detta utrymme gör att fukten kan torka innan den når fram till källarväggarna.

En annan variant är så kallade isodränskivor. Även dessa kan man förse husgrundens väggar med. Skivorna suger först och främst åt sig vattnet och leder sedan bort det från husgrunden.

Det finns även dräneringsrör. Dessa gräver man ner runt huset och de leder sedan bort vattnet från husgrunden till en dräneringsgrund.

Dränering mark i Stockholm

Gratis konsultation

När du hör av dig till oss finns vi givetvis här för att dela med oss av vår erfarenhet och våra kunskaper. Om du känner dig osäker på vilken typ av dränering som passar just dina behov kan vi ge dig tips och rekommendationer.

Vi kommer alltså inte bara och utför själva arbetet utan ser även till att guida dig i processen så att du är väl medveten om vad som görs och varför vi använder oss av just den metoden. Om du är i behov av någon typ av markarbete kan du kontakta oss idag så erbjuder vi en gratis konsultation innan vi kommer och genomför dräneringen!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify