Dränering skicklig personal i Stockholm

Söder Transport & Schakt AB

Välkommen till Söder Transport & Schakt AB! Vi är företaget för dig som behöver hjälp med dränering eller andra typer av markarbeten. Vi är erfarna och kunniga nog för att kunna hjälpa dig vad det än gäller. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner, detta oavsett vilken del av Stockholmsregionen som du bor eller är verksam i. Oss kan du dessutom alltid förvänta dig bästa tänkbara service av!

Vi strävar efter att alltid erbjuda en så smidig process som möjligt, från första till sista kontakt kan du därmed räkna med att dräneringsarbetet går till på ett enkelt sätt, utan en massa komplikationer. Vi har vana av att genomföra markarbeten i flera olika typer av miljöer och sammanhang vilket gör oss säkra på att vi kan leva upp till dina förväntningar, oavsett om du vill anlägga avlopp eller dränera.

Vi vänder oss till flera olika kunder

Faktum är att privatpersoner och företag inte är de enda typer av kunder som vi på Söder Transport & Schakt AB erbjuder våra tjänster till. Vi ser till att finnas tillgängliga för alla, hur stora eller små markarbeten de än vill ha hjälp med. Även kommunala verksamheter och bostadsrättsföreningar kan vända sig till oss för att få hjälp med dränering eller någon annan typ av markarbete.

För oss på Söder Transport & Schakt AB spelar det alltså inte någon roll om du är en privatperson som ska påbörja ett husbygge och vill anlita oss för att skapa en stabil husgrund, eller om du representerar en kommunal verksamhet som behöver dränera fastigheten. Sedan starten har vi hjälpt en rad olika kunder, det dessa har gemensamt är att de blivit väldigt nöjda med slutresultatet!

Dränering stort hus i Stockholm

Vår adress

Vi på Söder Transport & Schakt AB har Klastorpsslingan 1 i Södertälje som vår adress. Vi utför dock markarbeten runtom i hela Stockholm samt närliggande områden. Vill du komma i kontakt med oss för att ta reda på var vi kan hjälpa just dig så kan du enkelt använda dig av vårt kontaktformulär eller slå oss en signal på numret som finns här på hemsidan. Vi ser fram emot att du hör av dig till oss oavsett vilket sätt du än gör det på!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify