Om oss

Erfarenhet, personligt bemötande och kompetens utöver det vanliga. Så kanske man allra bäst kan beskriva vår firma. Vi har varit verksamma inom dränering under lång tid, vilket har gett oss möjligheten att förvärva kunskaper och expertis som faktiskt är lite utöver det vanliga. Om vi får säga det själva. Vi lägger stor vikt vid att allt vi gör – från projektering och kundmöten, till färdigställande av arbete – ska vara utmärkande i fråga om både kvalitet, effektivitet och hållbarhet. Till oss ska du vända dig när du vill ha hjälp med dränering av husgrund, och endast nöjer dig med det bästa Stockholm har att erbjuda.

Vi sköter din dränering – så att du slipper

Dränering av hus är ett krävande arbete som många ofta drar sig för. Det är möjligt att göra det själv, men det är tungt och slitsamt och det kräver att du verkligen vet vad du gör. Låt oss sköta det istället, så kan du både känna dig trygg med att det blir professionellt utfört samt få tid över till något annat.

Dränering i Stockholm med omnejd

Bor du centralt i Stockholm, i någon förort eller kanske långt ute på landet i någon av kranskommunerna? Vår firma kan du anlita för en dränering i Stockholm oavsett i vilken del av stan du håller hus. Vi tar oss gärna an uppdrag såväl inom tullarna som utanför samt i närliggande län om möjlighet och tillgänglighet finns.

Önskar du få en kostnadsfri offert på en professionell dränering av oss? Då är du varmt välkommen att höra av dig, så kan vi prata mer!